Yaşam

Yargı 61.Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D’nin rekorlar kıran dizisi Kıyamet dün akşam 61. bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Ay Yapım’ın en sevilen dizilerinden Kıyamet, Sema Ergenekon’un usta kaleminden ekranlarımıza geliyor. Yeni bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Kıyamet son bölüm tek modül tam görüntüleme ekranı…

Son bölümde yargı; Başta Ceylin olmak üzere tüm grubun çabalarıyla Ilgaz beraat etti. Ancak bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek çünkü bu suçu Ilgaz’a yükleyenler durmayacak.

Planları alt üst olan bu isimsiz düşman, içinde tutamadığı daha güçlü bir Ilgaz ile mücadele etmek zorundadır. Bu sırada Yekta’nın Ceylin ve Eren’le işbirliği yaparak gözaltına aldığı Ömer, kendisini Özcan ve Turgut Ali’nin karşısında bulur.

Kendini aklama sırası Ömer’e gelmişti. Yekta’nın ani taraf değiştirmesi tüm planlarını alt üst etti. Ama Ömer çoktan kendine bir çıkış yolu ayarlamıştır.

Eyüp’ten Ömer’e giderken delil toplama planı başarılı olsa da Eyüp bir anda ortadan kayboldu. Bu nedenle tüm gençler beklemedikleri büyük bir tehlikenin ortasındadır.

Ilgaz artık Ceylin ve ailesine kavuşmuştur. Ancak adliye içinde yeni bir savaş vardır. Peşine düşeceği en büyük cevapsız soru; Ömer’in arkasındaki bu güç kimdir? Değerinin karşılığında canını almak için çıktığı yolda beklenmedik bir karşılık alacaktır.

Kıyamet Önceki Bölümde Neler Oldu?

Ilgaz’a yönelik sistemli iftira, kısa sürede tutuklanmasına neden oldu. Doğruluğundan ve dürüstlüğünden hiçbir kural altında taviz vermeyen Ilgaz, bu yanlışlarına bir an önce açıklık getirmek zorundadır.

Ömer’in gerçek hikayesinin peşine düşen Yekta, peş peşe söylediği sözler sonucunda tehlikede olduğunun farkına varır. Şelgaz’ın yokluğunda Ceylin ve Eren’le işbirliği yapmaktan başka çaresi olmadığını düşünür. Ömer ise işlediği suçlar ve attığı iftiraların ardından kendi adını ustalıkla silmeye devam ediyor.

Turgut Ali ve Özcan savcılarının öncülüğünde yürütülen belgede bir savcının yaptığı usulsüzlük konuşma konusu olduğu ve olay basına da yansıdığı için bir an önce iddianame hazırlanması gerekiyor. Bu hız başta Ilgaz ve Ceylin olmak üzere herkeste büyük şüphe uyandırır.

Öte yandan Ceylin için baroya yapılan şikayet de kafa karışıklığına neden olacaktır. Ilgaz’ın yokluğunda Ceylin davasının peşine düşmeli, tüm delillerin peşine düşmeli ve bir an önce onu beraat ettirmelidir. Düşmanını tek başına ensesinde hisseden Ceylin için sevdiği adama bir an önce kavuşmak her şeyden değerlidir.

Yargı Bölüm 61 Tek Modül İzleme Ekranı

KARAR SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu